26 Jan 2012

Algernon este distribuitor Reflexite in Romania

Incepand cu acest an Algernon este distribuitor al produselor Reflexite® in Romania, adaugand in portofoliu sau benzile adezive reflectorizante VC 104+ Rigid Grade si VC 104+ Curtain Grade.

Benzile reflectorizante de contur marca Reflexite® sunt subtiri deoarece sunt formate dintr-un singur strat adeziv cu structura prizmatica, ceea ce asigura o reflectivitate ridicata chiar si de la distante mari, imbunatatind astfel siguranta soferului, prin reducerea accidentelor cauzate de slaba vizibilitatea a autovehiculului pe timpul noptii.

Structura benzilor are in compozitie aluminiu ceea ce presupune o rezistenta ridicata la rupere, la crapare, la impact, la spalarea cu jetul de apa, alaturi de un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.

Mai vizibil, inseamna mai sigur!

VC 104+ Rigid Grade este o banda adeziva reflectorizanta destinata aplicarii pe suprafetele rigide ale autovehiculelor cu gabarit depasit in vederea evidentierii pe timp de noapte, chiar si de la distante mari.

VC 104+ Curtain Grade este o banda adeziva reflectorizanta destinata aplicarii pe suprafetele flexibile (ex. prelate) ale autovehiculelor cu gabarit depasit in vederea evidentierii pe timp de noapte, chiar si de la distante mari.

Structura benzii adezive presupune flexibilitate ridicata si capacitatea de a se intinde odata cu prelata pe care este aplicata.

Paleta coloristica a acestor benzi este formata din 3 culori reflectorizante: alb, galben si rosu.

VC 104+ Rigid Grade si VC 104+ Curtain Grade indeplinesc standardul european ECE 104 Class C.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse,
contactati echipa Algernon sau accesati www.folii-reflectorizante.ro !

Leave a Reply