20 Nov 2017

Tot ce ai nevoie pentru inscriptionari textile

Algernon este unic importator Siser in Romania si va pune la dispozitie o gama foarte larga de hartii si folii pentru inscriptionari textile. De asemenea, puteti achizitiona atat prese pentru transfer termic cat si accesoriile necesare pentru a va face munca mai usoara.

Folii pentru cutter plotter

Folii imprimabile digital

Hartie Transfer Laser Black – Hartie pentru transfer de imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser, pentru textile inchise la culoare, dar si albe. Este disponibila in format A4 si A3, topuri 50 coli.

Hartie Transfer Laser White – Hartie pentru transfer de imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser, pentru textile albe si deschise la culoare. Disponibila in format A4 si A3, topuri 50 coli

Prese pentru transfer termic si accesorii

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, am diversificat aceasta divizie de produse si am mai adaugat inca doua categorii de produse de la alti doi furnizori:

Hartii imprimabile inkjet sau laser – marca Folex

Benzi reflectorizante pentru echipamente de protectie – marca Orafol

Astfel puteti folosi si oferi clientilor dumneavoastra mai multe posibilitati de personalizare a textilelor, in functie de necesitati.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 17:00 atat la adresa de mail comenzi@algernon.ro cat si la numarul de telefon 021.332.31.52.

Leave a Reply