20 Nov 2017

Ai un cutter plotter? Poti face minuni cu el!

Prin diversitatea foliilor pe care Algernon le are in portofoliu si le pune la dispozitia dumneavoastra, sigur puteti raspunde cu succes tuturor cerintelor clientilor. Indiferent daca ei isi doresc o caseta luminoasa, colantarea/inscriptionarea masinilor, bannere sau un autocolant colorat decupat intr-o anumita forma, Algernon este partenerul dumneavoastra pentru excelenta.

Bineinteles, avem grija ca munca sa va fie mai usoara, asa ca distribuim si o gama foarte larga de accesorii atat de la Yellotools cat si de la Olfa sau Orafol, indicate pentru aplicarea acestor folii.

Foliile care se pot decupa la cutter plotter au caracteristici tehnice diferite, in functie de suprafata pe care urmeaza sa fie aplicate.

Mai jos sunt doar cateva exemple din multitudinea posibilitatilor pe care vi le ofera foliile pentru cutter plotter:

Autocolante colorate pentru diverse aplicatii

Realizarea casetelor si firmelor luminoase

Bannere stradale

Design interior

Decoratiuni geamuri

Colantari auto

Toate acestea pot fi realizate cu un cutter plotter si cu foliile speciale de la Algernon.

De asemenea, in functie de aplicatie, difera si accesoriile folosite. De la Algernon puteti achizitiona de la diferite modele de cuttere si raclete pana la generatoare de aer cald si solutii pentru masinile colantate integral.

Asteptam comenzile dumneavoastra de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00 – 17:00 atat la adresa de email comenzi@algernon.ro, cat si la numarul de telefon 021.332.31.52.

Leave a Reply