20 Nov 2017

Folii si accesorii pentru colantari auto

Tendinta in domeniul colantarilor auto arata ca nu numai companiile doresc din ce in ce mai mult sa iasa in evidenta prin personalizarea flotei, ci si persoanele care vor sa isi protejeze masina sau sa fie in pas cu moda. Colantorii experimentati stiu ca exista reguli clare pentru ca lucrarile sa se ridice la asteptarile clientilor.  Foliile puse la dispozitie de Algernon raspund din ce in ce mai mult nevoilor acestora.

In functie de culorile, efectele speciale sau de structurile dorite, va recomandam gamele complete de la Orafol, aplicabile pe suprafete atat plane cat si curbate, si de asemenea, care rezista la schimbari de temperatura:

Totodata, pentru ca masina sa fie protejata si sa isi pastreze culoarea din fabrica, Algernon recomanda foliile urmatoare:

Iata accesorii recomandate de la Yellotools, precum si nenumarate sisteme de taiere marca Olfa.

Atat pentru pre-colantare cat si ulterior se recomanda diverse solutii pentru intretinerea foliilor. Acestea sunt disponibile la bucata sau la seturi, in functie de preferinte.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta direct consilierul pe aceasta divizie de produse Radu Stroe la numarul de telefon 0736.660.261 sau la adresa de mail radu.stroe@algernon.ro.

Leave a Reply