20 Nov 2017

Benzile antiderapante contribuie la siguranta ta si a celor din jur

Siguranta celor din jurul dumneavoastra, a angajatilor companiei, a clientilor dumneavoastra este esentiala.

Algernon, partenerul dumneavoastra pentru excelenta, va pune la dispozitie o gama larga de benzi antiderapante care pot fi aplicate atat la interior cat si la exterior, pe o varietate de suprafete precum: beton elicopterizat, gresie, ceramica, scari de lemn sau de metal, pardoseli din mozaic, suprafete din marmura sau piatra naturala.

  • Benzi antiderapante Hi-Bond HAS pe suport din PVC cu grosimea de 100 microni – au o buna rezistenta atat UV cat si la contactul cu apa. Odata aplicate, acestea rezista la temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C si sunt disponibile in mai multe variante: negru (900), alb (910),galben (920), galben fluorescent (940), rosu (950), albastru (960), maro-granit (970) si transparent (980) cu 36 granulatie oxid de aluminiu.

Se comercializeaza la bucata in role de 18 m lungime si latimi de 25 si 50 mm.

  • Banda antiderapanta Hi-Bond HAS 945 cu insertie fotoluminiscenta – se aplica la interior, pe pardoseli sau trepte, pentru a preveni riscul de alunecare. Este ideala pentru spatiile cu luminozitate redusa, teatre, muzee, cinematografe, pentru iesiri de urgenta sau in spatii publice in care lumina este defectuoasa.

Se comercializeaza la bucata in role de 18 m lungime si latimea de 50 mm.

  • Banda antiderapanta pentru delimitare Hi-Bond HAS 930 pe suport de PVC cu grosimea de 100 microni – are o buna rezistenta atat UV cat si la contactul cu apa. Odata aplicata, aceasta rezista la temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C si este disponibila in varianta negru cu dungi galbene cu 60 granulatie oxid de aluminiu.

Se comercializeaza la bucata in role de 18 m lungime si latimi de 25 si 50 mm.

  • Banda antiderapanta pentru piscina Hi-Bond HAS 990 pe suport de PVC cu grosimea de 100 microni. A fost creata special pentru a fi aplicata pe suprafete drepte, pe langa piscine, pe scarile piscinelor, in cazi sau jacuzzi, acolo unde exista pericolul alunecarii. Banda antiderapanta pentru piscina este disponibila in varianta gri cu 36 granulatie oxid de aluminiu.

Se comercializeaza la bucata in role de 18 m lungime si latimi de 25 si 50 mm.

Toate aceste produse sunt ideale pentru utilizarea in zone cu risc de alunecare, prevenind astfel accidentarile.

Benzile antiderapante sunt recomandate si utilizate atat in locurile publice (institutii de invatamant, spitale etc.), cat si in mediul privat (rampe, cai de acces, trepte, zona de receptie, hale, depozite etc.).

Echipa Algernon va sta la dispozitie pentru sfaturi si consiliere in alegerea celor mai potrivite benzi antiderapante pentru nevoile dumneavoastra.

Va asteptam de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00 atat la adresa de email comenzi@algernon.ro, cat si la numarul de telefon 021.332.31.52.

Leave a Reply