29 Feb 2016

Folii adezive pentru decorarea suprafetelor vitrate la reducere saptamana aceasta!

Fie ca doriti sa obtineti o imagine glaciala, sidefata, sau de sticla sablata, foliile de geam reprezinta o modalitate rapida de a conferi personalitate vitrinelor magazinelor, usilor din sticla sau altor suprafete transparente/semitransparente.

Decorare rapida, acum la pret special! Doar saptamana aceasta, la Algernon, achizitionati foliile de geamuri cu discount de 45%!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

07 Jan 2013

Cladiri din sticla cu suprafete elegante

Majoritatea cladirilor de birouri de astazi astazi au fatade impunatoare vitrate, sticla devenind astfel un simbol al elegantei, dar si functionalitatii. Atmosfera creata de peretii de sticla in incaperi este de spatiu generos, luminos si aerisit. Ceea ce ar trebui sa nu lipseasca este protectia solara, siguranta impotriva accidentelor si intimitatea. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu
Etichete: , , ,

24 Sep 2012

Dă altă faţă geamurilor din birou!

Perdelele pot da camerei un aer special, creand o atmosfera agreabila, dar nu mai sunt o optiune potrivita atunci cand este vorba despre un birou. Birourile inchise de suprafete vitrate au la randul lor nevoie de intimitate, ca orice locuinta, mai usor de obtinut, insa, prin intermediul foliilor adezive pentru geamuri, care pe langa faptul ca ingreuneaza vederea prin geam, acorda un plus de eleganta birourilor.

Pentru ca Algernon va pune la dispozitie o varietate de folii pentru geamuri, in modele, texturi si culori diferite, imaginatia si creativitatea voastre nu au limite. Aveti posibilitatea sa decorati geamurile in functie de rolul salii sau de stilul in care este mobilata, dar si in functie de paleta de culori dominanta, respectand liniile generale ale interiorului cladirii. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu
Etichete: , , ,

13 Jul 2012

Vitrine atragatoare cu Algernon!

Fie ca este vorba despre un magazin, o cafenea, un salon de infrumusetare sau un minimarket, vitrina este la fel de importanta pentru promovarea serviciilor pe care le oferiti. Trecatorii fac cunostinta intai cu imaginea afacerii si apoi sunt tentati sa intre, de aceea, cu cat mai atragatoare este vitrina, cu atat mai repede va fi observata de viitorii clienti.

Aveti reduceri? Produse noi? Preturi speciale? Transmiteti un mesaj direct trecatorilor! Toate mesajele se pot contura printr-o grafica atragatoare aplicata pe geamul vitrinei pentru a fi observate. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

03 May 2012

Ambient confortabil cu foliile de protectie solara

Eficienta cu care lucram este determinata si de mediul in care ne desfasuram activitatea. Cu cat mediul este mai confortabil, cu atat eficienta muncii creste in mod evident. Intr-un birou, mai ales cand activitatea se desfasoara preponderent in fata calculatoarelor, nivelul de lumina din incapere este foarte important. O luminozitate crescuta poate fi deranjanta pentru ochi, ingreunand astfel perceperea informatiilor de pe monitoarele calculatoarelor. De aceea, pentru cladirile aflate in bataia directa a soarelui, solutia nu sunt jaluzelele, ci foliile de protectie solara pentru geamuri.

Articol complet…

Publicat de: admin | Un comentariu
Etichete: , , , , ,

20 Feb 2012

Cum folosim foliile imitatie de sablare de la Algernon?

Un geam perfect transparent nu este mereu ceea ce ne dorim, mai ales cand este vorba despre o cafenea, un birou sau un salon de frumusete. Pentru a pastra lumina inauntru, scazand vizibilitatea de afara inauntru, cea mai eleganta solutie este aplicarea foliilor speciale imitatie geam sablat de la Algernon.

Algernon stie ca intimitatea locului in care ne desfasuram activitatea este importanta, de aceea va ofera o diversitate de folii de sablare prin care puteti in acelasi timp sa atrageti atentia celor din exterior. Usile de sticla dintre birouri,vitrinele sau mesele din sticla nu mai trebuie sa fie plictisitoare si transparente. Creati un mediu ambient placut si estetic cu ajutorul foliilor de sablare intregi sau decupate in modelele preferate. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

06 Feb 2012

Protejeaza geamurile de soare si hoti

Dupa ce ai montat cea mai sigura usa din lume pentru a te simti in permanenta in siguranta in casa ta sau la birou, mai ramane sa securizezi si geamurile, si asta mai ales daca locuiesti la parter! Inlocuirea geamurilor existente cu un set de geamuri speciale antiefractie este scumpa, de aceea Algernon va pune la dispozitie o alternativa la fel de sigura si eficienta: folii antiefractie aplicate pe geamuri!

Ferestrele reprezinta de multe ori veriga slaba a locuintei sau a spatiului de lucru, pentru ca sunt cele mai expuse tentativelor de efractie sau la agresiunile exterioare.  Gratiile sunt o solutie primitiva, care ne ingradeste privirea, cel mai simplu este sa aplicam o folie antiefractie pe suprafata geamului. Folia antiefractie nu este deloc atat de neajutorata precum pare: protejeaza geamul de cele mai uzuale forme de atac precum pietre, bate, rangi, sticle incendiare sau explozibil, iar asta cu succes dovedit.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

10 Feb 2010

Folie imitatie sticla sablata

ORACAL 651M transparent mat
Folie adeziva imitatie geam sablat simplu

Disponibila la latimi de 1000 si 1260 mm.
Durabilitatea in exterior: 4 ani.
Recomandare: pentru aplicatii unde se doreste obtinerea efectului de sticla semi-opaca sau de geam sablat.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

05 Aug 2009

Folii pentru protectie solara, de securizare si antiefractie

Cu o traditie de peste 30 de ani, Bruxsafol este astazi unul dintre liderii mondiali in domeniul foliilor de protectie solara, de securizare si antiefractie, numele sau fiind sinonim cu calitatea, performanta si durabilitatea in timp.

Foliile Bruxsafol sunt disponibile in role cu lungimea de 30.48 m si latimea de 1524 mm. La cerere, sunt disponibile si la latimea de 1830 mm. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

09 Feb 2009

Folii cu adeziv Rapid Air – o placere sa le lipesti!

Adezivul de tip Rapid Air (RA) permite o aplicare mai usoara a foliilor pe suprafete de mari dimensiuni si impiedica formarea bulelor de aer.

De ce se intampla acest lucru:
Siliconul hartiei suport al seriilor cu adeziv Rapid Air are o textura speciala, cu micro-canale, care determina formarea acestui adeziv cu bule de aer.
Orafol este prima companie care a creat aceste micro-canale din linii curbe, neregulate. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu