18 Jan 2016

Produsele Saptamanii: foliile imprimabile digital!

Saptamana aceasta puteti achizitiona foliile ORAFOL imprimabile digital cu cerneluri pe baza de solvent, ecosolvent, latex si UV, cu discount de 45 %!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

31 Jul 2012

Peretii capata viata!

Grafici indraznete!

Aveti un birou proaspat amenajat? Un club lounge? O gradinita sau un spatiu comercial? Si chiar daca abia ati vopsit peretii, incaperea tot pare terna? Solutia este simpla daca vreti sa va decorati peretii fara efort si sa animati camera cu imagini personale, fotografii sau modele originale. Algernon va recomanda foliile Wall Art pentru decorarea peretilor, o optiune confortabila si avantajoasa, mult mai usor de folosit si de intretinut decat clasicul tapet. Stickere sau imaginile full pot fi indepartate cu usurinta cand va plictisiti deoarece adezivul este removabil si totodata nu strica peretele la indepartare.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu
Etichete: , , ,

09 Dec 2011

Pentru petreceri indraznete – Algernon!

In caz ca ai ratat Halloween-ul, nu e niciodata prea tarziu pentru o petrecere  tematica! Daca vrei sa petreci intr-un mod original cu prietenii sau colegii inainte de sarbatorile de iarna, organizeaza o petrecere tematica si cheama pe toata lumea. Algernon iti pune restul la dispozitie!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

11 Nov 2011

Cum sa-ti amenajezi spatiul de lucru

Oricat de mic ar fi, magazinul personal, standul expozitional sau biroul in care lucrati trebuie sa fie mereu atractiv pentru noii clienti si functional pentru dumneavoastra. Amenajarea si decorarea unui magazin, de exemplu, e cel mai simplu lucru astazi, cu ajutorul foliilor decorative si a benzilor adezive de la Algernon. Cu acestea puteti valoriza la maximum ideile decorative pe care le aveti, nefiind obligati sa va limitati la produsele existente pe piata. Indiferent ca este un magazin de mobila, unul alimentar, un salon de frumusete sau un birou de traduceri, spatiul in care va primiti clientii poate deveni un loc confortabil si primitor, marcat de personalitatea dumneavoastra si a firmei.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

22 Sep 2011

Folii ornamentale vs. Tapet

Pana acum, singura varianta pe care o aveam daca doream sa decoram peretii casei era tapetul, o varianta de lunga durata si dificil de schimbat daca se dorea acest lucru. Astazi, Algernon va propune foliile ornamentale, o alternativa fericita la tapet!

Stim cu totii foarte bine ce inseamna tapetul: pereti greu de redecorat, costuri ridicate si inlaturare dificila. In ceea ce priveste modelele, acestea sunt la randul lor de o varietate restransa, intr-o epoca in care totul se face pe banda rulanta. In plus, mersul prin magazine in cautarea modelului preferat este epuizant si de multe ori nesatisfacator.

Articol complet…

Publicat de: admin | 2 comentarii

11 Feb 2011

Cum ne decoram locuinta cu folii ornamentale

Va mai amintiti cum se amenajau peretii acum 20 de ani? Cine ar mai vrea sa auda de decorarea peretilor in calciu sau de rola din cauciuc, cu care se imprimau diferite modele? In aceste conditii, nu e de mirare ca amenajarea locuintei lua foarte mult timp, costa destul de mult, iar curatenia de dupa era foarte neplacuta. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu