29 Feb 2016

Folii adezive pentru decorarea suprafetelor vitrate la reducere saptamana aceasta!

Fie ca doriti sa obtineti o imagine glaciala, sidefata, sau de sticla sablata, foliile de geam reprezinta o modalitate rapida de a conferi personalitate vitrinelor magazinelor, usilor din sticla sau altor suprafete transparente/semitransparente.

Decorare rapida, acum la pret special! Doar saptamana aceasta, la Algernon, achizitionati foliile de geamuri cu discount de 45%!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

25 Feb 2016

Foliile adezive pentru decorarea suprafetelor vitrate la reducere saptamana viitoare!

Fie ca doriti sa obtineti o imagine glaciala, sidefata, sau de sticla sablata, foliile de geam reprezinta o modalitate rapida de a conferi personalitate vitrinelor magazinelor, usilor din sticla sau altor suprafete transparente/semitransparente.

Decorare rapida, acum la pret special! Doar saptamana viitoare la Algernon, achizitionati foliile de geamuri cu discount de 45%!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

18 Jan 2016

Produsele Saptamanii: foliile imprimabile digital!

Saptamana aceasta puteti achizitiona foliile ORAFOL imprimabile digital cu cerneluri pe baza de solvent, ecosolvent, latex si UV, cu discount de 45 %!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

20 Feb 2012

Cum folosim foliile imitatie de sablare de la Algernon?

Un geam perfect transparent nu este mereu ceea ce ne dorim, mai ales cand este vorba despre o cafenea, un birou sau un salon de frumusete. Pentru a pastra lumina inauntru, scazand vizibilitatea de afara inauntru, cea mai eleganta solutie este aplicarea foliilor speciale imitatie geam sablat de la Algernon.

Algernon stie ca intimitatea locului in care ne desfasuram activitatea este importanta, de aceea va ofera o diversitate de folii de sablare prin care puteti in acelasi timp sa atrageti atentia celor din exterior. Usile de sticla dintre birouri,vitrinele sau mesele din sticla nu mai trebuie sa fie plictisitoare si transparente. Creati un mediu ambient placut si estetic cu ajutorul foliilor de sablare intregi sau decupate in modelele preferate. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

13 Feb 2012

Foliile de masini de la Algernon rezista!

In discutia despre foliile de masini, Algernon combate argumentul unei durabilitati scazute pe caroserie si al inadaptabilitatii la conditiile meteorologice specifice fiecarui anotimp, evidentiand o gama variata de folii de calitate si rezistente in timp, ce corespunde nevoilor oricarei masini.

In primul rand, nu exista un sezon anume pentru a va colanta masina. Bineinteles, e preferabil sa o faceti inainte de venirea iernii, pentru a va proteja masina de zapada, gheata sau substantele chimice de pe drumuri, dar foliile Algernon rezista la temperaturi extreme, iar eficienta lor nu este conditionata de vreme.

Pe langa faptul ca sunt rezistente la orice temperatura, foliile de colantat masini oferite de Algernon au un grad mare de durabilitate, pornind de la 4 si ajungand chiar la 10 ani, in functie de tipul de folie pe care doriti sa-l folositi. Iar in tot acest timp, nu veti avea surpriza sa gasiti folia crapata pe masina. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

20 Dec 2011

De ce sa colantez masina iarna?

Colantarea masinii nu mai inseamna de mult doar decorarea acesteia in diferite culori sau modele, intr-un scop estetic. Din ce in ce mai multi soferi aleg colantarea nu numai pentru aspectul masinii, ci si pentru a o proteja. De ce? Pentru ca folia protejeaza caroseria masinii de la pietricelele de pe asfalt, pana la agentii corozivi sau substantele antiderapante aruncate iarna pe drumuri. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

09 Dec 2011

Pentru petreceri indraznete – Algernon!

In caz ca ai ratat Halloween-ul, nu e niciodata prea tarziu pentru o petrecere  tematica! Daca vrei sa petreci intr-un mod original cu prietenii sau colegii inainte de sarbatorile de iarna, organizeaza o petrecere tematica si cheama pe toata lumea. Algernon iti pune restul la dispozitie!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

11 Nov 2011

Cum sa-ti amenajezi spatiul de lucru

Oricat de mic ar fi, magazinul personal, standul expozitional sau biroul in care lucrati trebuie sa fie mereu atractiv pentru noii clienti si functional pentru dumneavoastra. Amenajarea si decorarea unui magazin, de exemplu, e cel mai simplu lucru astazi, cu ajutorul foliilor decorative si a benzilor adezive de la Algernon. Cu acestea puteti valoriza la maximum ideile decorative pe care le aveti, nefiind obligati sa va limitati la produsele existente pe piata. Indiferent ca este un magazin de mobila, unul alimentar, un salon de frumusete sau un birou de traduceri, spatiul in care va primiti clientii poate deveni un loc confortabil si primitor, marcat de personalitatea dumneavoastra si a firmei.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

26 Sep 2011

Cum sa iti protejezi masina si sa iti pastrezi culoarea?

Orice conducator isi doreste ca masina abia achizitionata sa ramana ca noua chiar si dupa cativa ani de la cumparare. Dar de cele mai multe ori, oricat de grijulii si de prevazatori am fi, nu putem lupta impotriva unor factori nocivi, precum pietricelele de pe drum, murdaria sau razele UV, care atenteaza la starea masinii si pot decolora sau chiar ataca vopseaua acesteia.

Si totusi exista o solutie pentru cei care isi iubesc masina si doresc sa ii pastreze starea intacta cat mai mult timp. Algernon va pune la dispozitie o folie 2 in 1, care protejeaza masina de murdarie si de pietricelele de pe carosabil, in timp ce ii pastreaza culoarea ca noua.

Articol complet…

Publicat de: admin | Un comentariu

22 Sep 2011

Folii ornamentale vs. Tapet

Pana acum, singura varianta pe care o aveam daca doream sa decoram peretii casei era tapetul, o varianta de lunga durata si dificil de schimbat daca se dorea acest lucru. Astazi, Algernon va propune foliile ornamentale, o alternativa fericita la tapet!

Stim cu totii foarte bine ce inseamna tapetul: pereti greu de redecorat, costuri ridicate si inlaturare dificila. In ceea ce priveste modelele, acestea sunt la randul lor de o varietate restransa, intr-o epoca in care totul se face pe banda rulanta. In plus, mersul prin magazine in cautarea modelului preferat este epuizant si de multe ori nesatisfacator.

Articol complet…

Publicat de: admin | 2 comentarii