14 Mar 2016

Saptamana aceasta profitati de reducerile pentru toate foliile printabile FOLEX!

Fie ca se imprima cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, dye, pigment, Latex, UV sau laser, fie ca sunt adezive sau neadezive, foliile imprimabile sunt cele mai cautate, astfel ca saptamana aceasta achizitionati toate foliile printabile marca germano-elvetiana FOLEX cu discount de 35%!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

15 Feb 2016

Saptamana aceasta ai pachet complet: folie de print si folie laminare UV cu discount 45%!

Razele solare, umezeala, praful, zgarieturile, dauneaza in timp aspectului foliilor adezive pentru print, atat pentru aplicatiile de exterior, cat si pentru cele de interior, de aceea va propunem kiturile Orafol: folie adeziva imprimabila cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, Latex si UV si folie de laminare cu protectie UV, pe care le puteti achizitiona cu discount 45%!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

11 Feb 2016

Saptamana viitoare ai pachet complet: folie de print si folie laminare UV cu discount 45%!

Razele solare, umezeala, praful, zgarieturile, dauneaza in timp aspectului foliilor adezive pentru print, atat pentru aplicatiile de exterior cat si pentru cele de interior, de aceea va propunem kiturile Orafol: folie adeziva imprimabila cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, Latex si UV si folie adeziva de laminare cu protectie UV, pe care le puteti achizitiona cu discount 45%!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

18 Jan 2016

Produsele Saptamanii: foliile imprimabile digital!

Saptamana aceasta puteti achizitiona foliile ORAFOL imprimabile digital cu cerneluri pe baza de solvent, ecosolvent, latex si UV, cu discount de 45 %!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

14 Jan 2016

Produsele Saptamanii viitoare sunt foliile imprimabile digital!

Campania Produsele Saptamanii continua, astfel ca puteti achiziona foliile ORAFOL imprimabile digital cu cerneluri pe baza de solvent, ecosolvent, latex si UV, cu discount de 45 %!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

04 May 2015

Campania preturilor speciale pentru foliile de print Orajet continua!

Algernon prelungeste cu inca o luna perioada preturilor promotionale pentru foliile adezive ORAFOL destinate imprimarii digitale cu cerneluri pe baza de solvent si Latex din seriile: Orajet 3640, Orajet 3641, Orajet 3620, Orajet 3621, Orajet 3164 si Orajet 3164X.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

15 Sep 2014

Reminder! Va invitam la Print&Sign 2014!

Va reamintim ca va asteptam la Atelierele Algernon din cadrul targului Print&Sign 2014 pentru a va prezenta cele mai noi solutii pentru aplicatiile din industria publicitara.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

03 Dec 2013

Saptamana surprizelor Best Price continua!

In luna cadourilor, surprizele placute continua. Datorita succesului de care campania Best Price s-a bucurat pe parcursul lunii Noiembrie, Algernon a  decis continuarea campaniei si in luna Decembrie.

Astfel, toti cei care utilizeaza foliile imprimabile cu printere de mare format si folii prelucrabile la cutter-plotter, au un motiv de bucurie: preturi speciale pentru foliile adezive marca ORAFOL!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

31 Jul 2013

Calandrat sau Cast?

Fie ca sunt utilizate in industria publicitara sau pentru colantari auto, este necesar ca foliile adezive sa aiba structura potrivita pentru caracteristicile suportului. Aceasta conditie este esentiala pentru un rezultat final cu o buna durabilitate in timp.

In functie de structura de baza, foliile adezive comercializate de Algernon, pot fi partajate in doua categorii: folii calandrate si folii cast.

Foliile calandrate. Asa cum sugereaza numele, acest tip de folii sunt supuse unui proces de calandrare. La inceput folia este doar o bucata de pasta groasa din PVC,  care este trecuta prin mai multe valturi pentru a fi adusa la grosimea dorita (spre exemplu seria 3651 este subtiata pana se ajunge la 70 de microni). Acest procedeu face ca materialele sa aiba memorie de forma si sa aiba tendinta de micsorare in timp. Tot din acest motiv materialele nu rezista pe suprafete curbe. Atunci cand stau in tensiune, ele incearca sa isi revina la forma initiala avand o elasticitate slaba.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

12 Oct 2012

Inscriptionarea bannerelor

Bannerele sunt nelipsite din spatiul urban, iar grafica, culorile si amplasarea acestora dicteaza felul in care vor fi percepute de trecatori.

Materialul folosit pentru inscriptionarea bannerelor trebuie sa fie usor si flexibil. Daca materialul cu care este inscriptionat un banner este prea greu sau rigid, acesta se deterioreaza rapid sau nu este suficient de puternic pentru a pune in evidenta mesajul si atunci scopul bannerului nu este indeplinit. In functie de nevoile de promovare, Algernon va pune la dispozitie o serie de folii de inscriptionat profesionale. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu
Etichete: , ,