15 Jun 2017

Luna iunie vine cu un nou produs vedeta!

Economisesti timp si bani cu folia Colorprint PU!

Aceasta folie pentru termotransferul pe textile, imprimabila digital cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent sau Latex, poate fi aplicata imediat, neavand nevoie de timp de uscare si poate fi achizitionata la un pret foarte bun in perioada 15-30 iunie!

Colorprint PU este foarte subtire si elastica, are culoare alba, disponibila in varianta lucioasa sau mata, care poate fi aplicata pe textile din bumbac, poliester si amestecuri dintre acestea. Are o buna stabilitate dimensionala in momentul imprimarii datorita suportului special si o buna adeziune pe materialul de inscriptionat.

Colorprint PU se livreaza in role cu latimi de 500 (lucios), 750 si 1500 mm si lungimea de 25 m.

Pretul special pentru perioada 15 – 30 iunie: 15.59 Euro/mp + TVA 10.13 Euro/mp + TVA

Regulamentul campaniei:

  • Preturile produselor din campanie sunt finale, nu se suprapun cu alte bonusuri oferite in mod curent de compania Algernon sau cu alte campanii, ex. Capete de rola;
  • Pentru a beneficia de preturile din campanie, comanda minima este de o rola cu lungimea de 25 m si latimea de 500 (lucios)/750/1500 mm, suplimentarile de metraje peste aceasta cantitate beneficiind de acelasi pret;
  • Comenzile vor fi onorate in ordinea sosirii lor, in limita stocului disponibil, aceste preturi nefiind valabile pentru solicitarile de stoc suplimentar sau viitoare comenzi speciale;
  • Transportul este gratuit pentru produsele din campanie: livrarea comenzilor in Bucuresti se face cu soferii nostri in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare, iar livrarea comenzilor in tara, se realizeaza cu firmele de curierat: Fan Courier, X Curier sau Urgent Cargus, a doua sau a treia zi lucratoare;
  • Comenzile le puteti transmite de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00 la adresa de email: comenzi@algernon.ro, sau la numarul de telefon 021 332 3152.

Expertii Siser au pregatit cateva sfaturi foarte utile pentru dvs.:

Oricand aveti nevoie, Andrada, consilierul Algernon, este pregatita sa va ofere tips&tricks in materie de termotransfer!

Contact:
Email: andrada.ghizdeanu@algernon.ro
Telefon: +40 736 660 258

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu

18 May 2017

In mai, P.S. FILM este vedeta!

In luna Mai se poarta P.S. FILM! Cel mai popular produs din gama foliilor pentru termotransfer poate fi achizitionat la un pret special in perioada 18-31 Mai!

P.S. FILM este o folie din poliuretan pentru termotransferul pe textile din bumbac, poliester si amestecuri intre acestea. Suportul adeziv din poliester al foliei faciliteaza taierea, decolarea si aplicarea, chiar si pentru grafici complexe de cativa milimetri.

Fiind foarte subtire, folia P.S. FILM, este ideala pentru suprapunerile de culori.

Aveti la dispozitie peste 45 de culori din care sa va alegeti cea mai potrivita varianta pentru aplicatia dvs. pe textil!

P.S. FILM se livreaza in role cu latimi de 500 si 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Pretul special pentru luna mai este:

15.89 Euro/mp + TVA 10.33 Euro/mp + TVA – culori normale
17.85 Euro/mp + TVA 11.60 Euro/mp + TVA – culori metalice/violet/bordeaux/ pearl/sand
20.99 Euro/mp + TVA 13.64 Euro/mp + TVA – culori fluorescente

Regulamentul campaniei:

- Preturile produselor din campanie sunt finale, nu se suprapun cu alte bonusuri oferite in mod curent de compania Algernon sau cu alte campanii, ex. Capete de rola;

- Pentru a beneficia de preturile din campanie, comanda minima este de o rola de 25 m lungime si 500 mm latime dintr-o singura culoare, suplimentarile de metraje peste aceasta cantitate beneficiind de acelasi pret;

- Comenzile vor fi onorate in ordinea sosirii lor, in limita stocului disponibil, aceste preturi nefiind valabile pentru solicitarile de stoc suplimentar sau viitoare comenzi speciale;

- Transportul este gratuit pentru produsele din campanie: livrarea comenzilor in Bucuresti se face cu soferii nostri in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare, iar livrarea comenzilor in tara, se realizeaza cu firmele de curierat Urgent Cargus si Fan Courier, a doua sau a treia zi lucratoare;

- Comenzile le puteti transmite de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00 la adresa de email: comenzi@algernon.ro, sau la numarul de telefon 021 332 3152.

Expertii Siser au pregatit cateva sfaturi foarte utile pentru dvs.:

- Aflati cum puteti decola mai usor materialul in exces: http://www.siser.it/?page_id=492

- Aflati cum se aplica P.S. Film pe textile care au cusaturi: http://www.siser.it/?page_id=510&lang=en

- Aflati cum suprapuneti mai multe tipuri de folie: http://www.siser.it/?page_id=525&lang=en

- Aflati care sunt presele si accesoriile Siser pe care le puteti achizitiona: http://www.inscriptionari-textile.ro/produse.php?scid=9

Oricand aveti nevoie, Andrada, consilierul Algernon, este pregatita sa va ofere tips&tricks in materie de termotransfer!

Contact:
Email: andrada.ghizdeanu@algernon.ro
Telefon: +40 736 660 258

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu

31 Mar 2016

Produsul Vedeta al lunii aprilie este Colorprint!

Colorprint este o folie pentru termotransferul pe textile, alba, mata, opaca, din PVC, cu suport din poliester. Ideala pentru personalizarea textilelor de orice culoare, din bumbac, poliester sau amestecuri. Se imprima cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent si Latex.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

25 Mar 2016

Ultima saptamana in care puteti achizitiona P.S. Stretch la pret special!

P.S. Stretch este folia din poliuretan cu suport adeziv din poliester, foarte subtire si placuta la atingere, cu mare capacitate de intindere, special creata pentru inscriptionarea materialelor textile elastice, supraelastice (Lycra, Elastan, Spandex, etc) dar si a bumbacului sau a poliesterului. Disponibila in 14 culori, este ideala pentru inscriptionari pe echipament sportiv si pentru suprapunerile de culori.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

10 Mar 2016

Saptamana viitoare profitati de reducerile pentru foliile printabile FOLEX!

Fie ca se imprima cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, dye, pigment, Latex, UV sau laser, fie ca sunt adezive sau neadezive, foliile imprimabile sunt cele mai cautate, astfel ca saptamana viitoare achizitionati foliile premium printabile marca germono-elvatiana FOLEX cu discount de 35%!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

01 Mar 2016

Produsul Vedeta al lunii Martie este P.S. Stretch !

Luna martie iti aduce folia P.S. Stretch la cel mai bun pret!

P.S. Film Stretch este o folie din poliuretan cu suport adeziv din poliester, foarte subtire si placuta la atingere, cu mare capacitate de intindere, special creata pentru inscriptionarea materialelor textile elastice, supraelastice (Lycra, Elastan, Spandex, etc), dar si a bumbacului sau a poliesterului. Este ideala pentru inscriptionari pe echipament sportiv.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

02 Feb 2016

Produsul Vedeta al lunii februarie: PS Film!

Luna februarie iti aduce folia P.S. Film la cel mai bun pret!

Cel mai popular produs din gama foliilor pentru termotransfer, seria P.S. Film, este o folie din poliuretan cu suport adeziv din poliester, se aplica intr-un singur pas, suportul din poliester poate fi indepartat atat la cald cat si la rece, iar taierea, decolarea si aplicarea sunt usor de executat, chiar si pentru grafici complexe de cativa milimetrii.

Folia garanteaza o mare rezistenta la spalare (temperatura de spalare este de max. 80°!), iar fierul de calcat se poate aplica direct peste imprimeu.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

01 Feb 2016

Produsele Saptamanii sunt foliile pentru termotransfer din gama Colorprint!

Saptamana aceasta la Algernon achizitionati foliile imprimabile digital pentru termotransfer gama Siser-Colorprint cu un discount de 40%!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

28 Jan 2016

Gama Colorprint la reducere saptamana viitoare!

Saptamana viitoare la Algernon achizitionati foliile imprimabile digital pentru termotransfer din gama Siser-Colorprint cu un discount de 40%!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

27 Jan 2016

Este ultima saptamana in care puteti achitiona folia PS Film Extra la pret special!

P.S. FILM EXTRA este o folie din poliuretan care se aplica prin termotransfer pe textile impermeabile, precum umbrele, piele naturala, imitatie de piele, nylon, fas, neopren, genti, agende, echipamente de ski, incaltaminte de piele, etc.

Disponibila in 27 de culori, se livreaza in role cu latimi de 500 si 1000 mm si se comercializeaza la metraj.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu