30 Mar 2016

Atelierele Algernon ajung la Constanta si Iasi!

Atelierele Car Wrapping

Cei care au un business sau isi doresc un business in domeniul colantarilor auto, au ocazia sa afle informatiile despre foliile adezive si accesoriile speciale pentru Car Wrapping, noutatile in domeniu, dar si modul in care se aplica aceste folii pentru a obtine o colantare auto impecabila, participand la demonstratiile live sustinute de colantorul profesionist Razvan Farkas.

Atelierul din Constanta are loc in data de 12 aprilie.

Atelierul din Iasi are loc in data de 14 aprilie.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

23 Mar 2016

Ultimele zile de inscrieri la Atelierele Algernon din Brasov si Sibiu!

Daca aveti sau va doriti un business in domeniul colantarilor auto, la Atelierele Car Wrapping veti afla tot ceea ce aveti nevoie despre: folii adezive, accesorii speciale sau cum colanteaza impecabil un profesionist, Razvan Farkas!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

11 Mar 2016

Start inscrieri Atelierele Algernon din Bucuresti si Craiova!

Algernon va invita la Atelierele Algernon din Bucuresti (21-22 martie) si Craiova (24-25 martie)!

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

17 Jul 2015

S-a dat startul inscrierilor pentru Colantorul Anului!

Intra in cursa pentru premii de peste 2000 EURO!

Algernon, in parteneriat cu Euroexpo, organizeaza un concurs de colantari auto in cadrul Print & Sign, cel mai mare targ de tipar si semnalistica, ce are loc in perioada 8 – 11 septembrie, la Romexpo.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

12 Dec 2013

Colectia de iarna a foliilor adezive

Faptul ca iarna ne ia intotdeauna pe nepregatite pare sa devina o cutuma. Chiar si in conditii de ninsoare si temperaturi scazute, Algernon ofera solutii viabile pentru colantari si pentru intretinerea foliilor auto.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

08 Aug 2013

Racleta magnetica: un pas inainte spre eficienta maxima

Orice colator cunoaste importanta racletei in procesul de decorare a unei suprafete. Calitatea acestui instrument de lucru este fundamentala pentru ca produsul finit sa fie unul reusit.

Algernon vine in intampinarea clientilor sai prin completarea portofoliului de accesorii cu un nou produs: racleta magnetica.

Datorita proprietatilor racletei magnetice, colantarea devine un procedeu mai rapid si mai simplu. Utilizarea acestui produs reduce cantitatea de resurse utilizate si asigura aplicarea usoara a foliilor adezive.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

31 Jul 2013

Calandrat sau Cast?

Fie ca sunt utilizate in industria publicitara sau pentru colantari auto, este necesar ca foliile adezive sa aiba structura potrivita pentru caracteristicile suportului. Aceasta conditie este esentiala pentru un rezultat final cu o buna durabilitate in timp.

In functie de structura de baza, foliile adezive comercializate de Algernon, pot fi partajate in doua categorii: folii calandrate si folii cast.

Foliile calandrate. Asa cum sugereaza numele, acest tip de folii sunt supuse unui proces de calandrare. La inceput folia este doar o bucata de pasta groasa din PVC,  care este trecuta prin mai multe valturi pentru a fi adusa la grosimea dorita (spre exemplu seria 3651 este subtiata pana se ajunge la 70 de microni). Acest procedeu face ca materialele sa aiba memorie de forma si sa aiba tendinta de micsorare in timp. Tot din acest motiv materialele nu rezista pe suprafete curbe. Atunci cand stau in tensiune, ele incearca sa isi revina la forma initiala avand o elasticitate slaba.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

11 Dec 2012

Folii adezive pentru colantarea la temperaturi scazute

Chiar daca a venit iarna, afara ninge si temperaturile sunt scazute, business-ul merge mai departe, iar pentru a colanta in conditii meteo nefavorabile aveti nevoie de o folie speciala pe care o puteti aplica cu usurinta la exterior fara sa aveti surpriza ca devine casanta.

Foliile adezive obisnuite se aplica la temperaturi mai mari de 8°C, daca avem aceasta temperatura pe timp de iarna deja suntem niste norocosi, dar sa nu ne facem iluzii, pe timp de iarna temperaturile cu minus sunt la moda. Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu

08 Jun 2012

De astazi Algernon va asteapta la Bucharest Wheels Arena

In perioada 8-10 iunie 2012, ALGERNON va invita la standul sau de la Bucharest Wheels Arena, desfasurat in cadrul complexului expozitional Romexpo.

Timp de 3 zile si 3 nopti, se vor desfasura demonstraţii auto, intreceri si expozitii, iar la standul ALGERNON veti putea admira combinatiile inedite care se pot realiza intre foliile speciale pentru colantare auto marca ORAFOL.

Nu ratati acest uimitor eveniment si vizitati standul ALGERNON pentru a vedea ceea ce nu ati mai vazut pana acum!

Echipa Algernon

Publicat de: admin | Nici un comentariu

18 Apr 2012

Prezenta Algernon la SIAMB 2012

In perioada 4-8 aprilie 2012, ALGERNON a participat la prima editie a targului SIAMB 2012, desfasurat in Piata Constitutiei.

In cadrul SIAMB 2012, ALGERNON a prezentat la standul sau folii adezive profesionale pentru colantarea auto marca Orafol si benzile dublu adezive cu aplicatii in zona auto, de la acelasi furnizor.

Articol complet…

Publicat de: admin | Nici un comentariu