20 Nov 2017

Tot ce ai nevoie pentru inscriptionari textile

Algernon este unic importator Siser in Romania si va pune la dispozitie o gama foarte larga de hartii si folii pentru inscriptionari textile. De asemenea, puteti achizitiona atat prese pentru transfer termic cat si accesoriile necesare pentru a va face munca mai usoara.

Folii pentru cutter plotter

Folii imprimabile digital

Hartie Transfer Laser Black – Hartie pentru transfer de imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser, pentru textile inchise la culoare, dar si albe. Este disponibila in format A4 si A3, topuri 50 coli.

Hartie Transfer Laser White – Hartie pentru transfer de imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser, pentru textile albe si deschise la culoare. Disponibila in format A4 si A3, topuri 50 coli

Prese pentru transfer termic si accesorii

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, am diversificat aceasta divizie de produse si am mai adaugat inca doua categorii de produse de la alti doi furnizori:

Hartii imprimabile inkjet sau laser – marca Folex

Benzi reflectorizante pentru echipamente de protectie – marca Orafol

Astfel puteti folosi si oferi clientilor dumneavoastra mai multe posibilitati de personalizare a textilelor, in functie de necesitati.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 17:00 atat la adresa de mail comenzi@algernon.ro cat si la numarul de telefon 021.332.31.52.

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu

Ai un cutter plotter? Poti face minuni cu el!

Prin diversitatea foliilor pe care Algernon le are in portofoliu si le pune la dispozitia dumneavoastra, sigur puteti raspunde cu succes tuturor cerintelor clientilor. Indiferent daca ei isi doresc o caseta luminoasa, colantarea/inscriptionarea masinilor, bannere sau un autocolant colorat decupat intr-o anumita forma, Algernon este partenerul dumneavoastra pentru excelenta.

Bineinteles, avem grija ca munca sa va fie mai usoara, asa ca distribuim si o gama foarte larga de accesorii atat de la Yellotools cat si de la Olfa sau Orafol, indicate pentru aplicarea acestor folii.

Foliile care se pot decupa la cutter plotter au caracteristici tehnice diferite, in functie de suprafata pe care urmeaza sa fie aplicate.

Mai jos sunt doar cateva exemple din multitudinea posibilitatilor pe care vi le ofera foliile pentru cutter plotter:

Autocolante colorate pentru diverse aplicatii

Realizarea casetelor si firmelor luminoase

Bannere stradale

Design interior

Decoratiuni geamuri

Colantari auto

Toate acestea pot fi realizate cu un cutter plotter si cu foliile speciale de la Algernon.

De asemenea, in functie de aplicatie, difera si accesoriile folosite. De la Algernon puteti achizitiona de la diferite modele de cuttere si raclete pana la generatoare de aer cald si solutii pentru masinile colantate integral.

Asteptam comenzile dumneavoastra de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00 – 17:00 atat la adresa de email comenzi@algernon.ro, cat si la numarul de telefon 021.332.31.52.

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu

Folii si accesorii pentru colantari auto

Tendinta in domeniul colantarilor auto arata ca nu numai companiile doresc din ce in ce mai mult sa iasa in evidenta prin personalizarea flotei, ci si persoanele care vor sa isi protejeze masina sau sa fie in pas cu moda. Colantorii experimentati stiu ca exista reguli clare pentru ca lucrarile sa se ridice la asteptarile clientilor.  Foliile puse la dispozitie de Algernon raspund din ce in ce mai mult nevoilor acestora.

In functie de culorile, efectele speciale sau de structurile dorite, va recomandam gamele complete de la Orafol, aplicabile pe suprafete atat plane cat si curbate, si de asemenea, care rezista la schimbari de temperatura:

Totodata, pentru ca masina sa fie protejata si sa isi pastreze culoarea din fabrica, Algernon recomanda foliile urmatoare:

Iata accesorii recomandate de la Yellotools, precum si nenumarate sisteme de taiere marca Olfa.

Atat pentru pre-colantare cat si ulterior se recomanda diverse solutii pentru intretinerea foliilor. Acestea sunt disponibile la bucata sau la seturi, in functie de preferinte.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta direct consilierul pe aceasta divizie de produse Radu Stroe la numarul de telefon 0736.660.261 sau la adresa de mail radu.stroe@algernon.ro.

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu

Benzile antiderapante contribuie la siguranta ta si a celor din jur

Siguranta celor din jurul dumneavoastra, a angajatilor companiei, a clientilor dumneavoastra este esentiala.

Algernon, partenerul dumneavoastra pentru excelenta, va pune la dispozitie o gama larga de benzi antiderapante care pot fi aplicate atat la interior cat si la exterior, pe o varietate de suprafete precum: beton elicopterizat, gresie, ceramica, scari de lemn sau de metal, pardoseli din mozaic, suprafete din marmura sau piatra naturala.

 • Benzi antiderapante Hi-Bond HAS pe suport din PVC cu grosimea de 100 microni – au o buna rezistenta atat UV cat si la contactul cu apa. Odata aplicate, acestea rezista la temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C si sunt disponibile in mai multe variante: negru (900), alb (910),galben (920), galben fluorescent (940), rosu (950), albastru (960), maro-granit (970) si transparent (980) cu 36 granulatie oxid de aluminiu.

Se comercializeaza la bucata in role de 18 m lungime si latimi de 25 si 50 mm.

 • Banda antiderapanta Hi-Bond HAS 945 cu insertie fotoluminiscenta – se aplica la interior, pe pardoseli sau trepte, pentru a preveni riscul de alunecare. Este ideala pentru spatiile cu luminozitate redusa, teatre, muzee, cinematografe, pentru iesiri de urgenta sau in spatii publice in care lumina este defectuoasa.

Se comercializeaza la bucata in role de 18 m lungime si latimea de 50 mm.

 • Banda antiderapanta pentru delimitare Hi-Bond HAS 930 pe suport de PVC cu grosimea de 100 microni – are o buna rezistenta atat UV cat si la contactul cu apa. Odata aplicata, aceasta rezista la temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C si este disponibila in varianta negru cu dungi galbene cu 60 granulatie oxid de aluminiu.

Se comercializeaza la bucata in role de 18 m lungime si latimi de 25 si 50 mm.

 • Banda antiderapanta pentru piscina Hi-Bond HAS 990 pe suport de PVC cu grosimea de 100 microni. A fost creata special pentru a fi aplicata pe suprafete drepte, pe langa piscine, pe scarile piscinelor, in cazi sau jacuzzi, acolo unde exista pericolul alunecarii. Banda antiderapanta pentru piscina este disponibila in varianta gri cu 36 granulatie oxid de aluminiu.

Se comercializeaza la bucata in role de 18 m lungime si latimi de 25 si 50 mm.

Toate aceste produse sunt ideale pentru utilizarea in zone cu risc de alunecare, prevenind astfel accidentarile.

Benzile antiderapante sunt recomandate si utilizate atat in locurile publice (institutii de invatamant, spitale etc.), cat si in mediul privat (rampe, cai de acces, trepte, zona de receptie, hale, depozite etc.).

Echipa Algernon va sta la dispozitie pentru sfaturi si consiliere in alegerea celor mai potrivite benzi antiderapante pentru nevoile dumneavoastra.

Va asteptam de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00 atat la adresa de email comenzi@algernon.ro, cat si la numarul de telefon 021.332.31.52.

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu

Benzi dublu adezive pentru diverse aplicatii

Algernon, partenerul dumneavoastra pentru excelenta, va pune la dispozitie o gama variata de benzi dublu adezive, utilizabile in foarte multe aplicatii din diverse industrii.

Cu siguranta solutia problemelor dumneavoastra isi gaseste rezolvarea prin utilizarea uneia sau a mai multor produse din portofoliul Algernon din aceasta gama.

Pentru industria tipografica si serigrafica recomandam - ORABOND 1453ORABOND 1459, ORABOND 1330ORABOND 1397TRORABOND 1358TM sau ORAMOUNT 1812 TM;

Pentru legatorii recomandam – ORAFILM 1345ORABOND 4040DORABOND 4052 sau ORABAND 1410N;

Pentru industria publicitara recomandam - ORAMOUNT 1819ORABOND 1397PPORABOND 1392 TM sauORABOND 1489;

Pentru industria mobilei - ORAMOUNT 1813 K3 sau ORAMOUNT 1811;

Pentru industria auto - ORAMOUNT 1822 sau ORAMOUNT 1824;

Pentru industria electrotehnicii - ORAMOUNT 1825, ORABOND 119508 sau ORAFILM 1375;

Pentru aplicatii temporare - ORAMOUNT 1852 TM, ORABOND 1331 sau FERMOFLEX 1362;

Iar pentru diverse aplicari la interior puteti folosi ORAMOUNT 1831.

Echipa Algernon va sta la dispozitie pentru sfaturi si consiliere in alegerea celor mai bune benzi dublu adezive care sa se potriveasca nevoilor afacerii dumneavoastra.

Va asteptam de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00 atat la adresa de email: comenzi@algernon.ro, cat si la numarul de telefon 021.332.31.52.

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu

Folii si hartii imprimabile serigrafic

Algernon, partenerul dumneavoastra pentru excelenta, va ofera o gama larga de folii si hartii imprimabile serigrafic la un excelent raport calitate – pret.

Versatilitatea este una dintre caracteristicile de baza ale produselor oferite de Algernon, acestea fiind potrivite pentru o gama variata de aplicatii, atat la interior, cat si la exterior.

Foliile si hartiile oferite de Algernon sunt imprimabile offset UV, flexografic sau serigrafic, doar cu cerneluri speciale.

Cu siguranta unul dintre cele mai populare produse de mai jos raspunde perfect nevoilor dvs:

ORACAL 640 Print Vinyl/Oracal 620 Print Vinyl – Folii adezive din PVC, cu grosimea de 80 microni, cu adeziv permanent (Oracal 640) sau cu adeziv removable (Oracal 620), care rezista pana la 3 ani la exterior, insa pot fi aplicate si la interior. Culorile disponibile sunt atat mate cat si lucioase, iar comercializarea se face in role de 50 m sau metraj, la latimile de 1m sau 1.26m, precum si in coli cu striatii sau fara, de 50 x 70cm, 70 x 100cm sau 100 x 140cm.

ORAPAPER 2040/ORAPAPER 2340 – Hartii adezive, cu greutatea de 80g/mp, utilizabile pentru diverse tipuri de etichete. Acestea sunt disponibile in varianta mata (Orapaper 2040) sau lucioasa (Orapaper 2340).

ORACAL 820 – Folie adeziva cast, din PVC, cu grosimea de 55 microni, perfecta pentru realizarea etichetelor de tip sigiliu. Folia este disponibila in role de 50m si cu latimea de 1m sau coli in format de 70 x 100cm. Se vinde si la metraj.

ORACAL 352 – Film din poliester, cu o grosime de 23 sau 50 microni, gama de culori fiind: crom, crom mat, crom zgariat, auriu, alb si transparent. Se foloseste pentru etichete deosebite, de o calitate exceptionala, atat la exterior cat si la interior. Filmul este disponibil in role de 50m lungime, precum si la metraj, la latimile de 1m sau 1.26m, iar la cerere si in coli de 50 x 70cm sau 70 x 100cm.

ORACAL 9300 – Folie adeziva fotoluminiscenta din PVC avand grosimea de 150 microni, utilizabila pentru aplicatii de interior, pentru realizarea simbolurilor de avertizare necesare a fi vizibile in intuneric. Folia este disponibila in role de 50m lungime sau la metraj, cu latimea de 1m.

ORACAL 1680 Hi tack Rubber Vinyl – Folie adeziva din PVC, cu adeziv foarte puternic, pe baza de cauciuc, utilizabila pentru aplicatii pe suprafete poliolefinice sau dificil de inscriptionat (ex. polipropilena). Folia este disponibila in role de 50m lungime si 1m sau 1.26m latime, iar la cerere si in coli de 50 x 70cm, 70 x 100cm, 100 x 140cm.

Consilierul Algernon pentru aceasta categorie de produse va sta la dispozitie pentru sfaturi, fiind pregatit sa va ofere sprijin in alegerea celei mai bune solutii care sa se potriveasca echipamentelor si nevoilor dvs.

Cristian Tirlea:
e-mail: cristian.tirlea@algernon.ro
tel: +40 213 323 152
+40 736 660 259

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu

Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!

Deoarece dorim ca dvs. sa aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de canvasuri si materiale textile pentru print de o inalta calitate, Algernon va prezinta noi produse, marca Arplen.
Aceste noi produse de la Arplen sunt potrivite pentru echipamentele care tiparesc cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, UV si/sau latex si au o uscare destul de rapida, reducand timpul in care lucrarile pot fi predate.

Asteptam comenzi pentru urmatoarele produse pe care le avem pe stoc:

 • Eco Canvas Viena – material canvas din 100% poliester, printabil cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, latex si UV;
 • UV Canvas Lisabona – material canvas din bumbac 100% printabil UV;
 • Wall Deco Textile – material textil pentru decorarea peretilor printabil cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, latex si UV.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, ne puteti contacta pe adresa de mail comenzi@algernon.ro sau la numarul de telefon 021.332.31.52

ARPLEN este un binecunoscut producator din Spania, atat pentru materiale de print cat si pentru diverse semifabricate utilizate in acest domeniu.

Va tinem la curent cu noutatile pe care le vom avea in portofoliu de la acest furnizor!

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu

15 Jun 2017

Luna iunie vine cu un nou produs vedeta!

Economisesti timp si bani cu folia Colorprint PU!

Aceasta folie pentru termotransferul pe textile, imprimabila digital cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent sau Latex, poate fi aplicata imediat, neavand nevoie de timp de uscare si poate fi achizitionata la un pret foarte bun in perioada 15-30 iunie!

Colorprint PU este foarte subtire si elastica, are culoare alba, disponibila in varianta lucioasa sau mata, care poate fi aplicata pe textile din bumbac, poliester si amestecuri dintre acestea. Are o buna stabilitate dimensionala in momentul imprimarii datorita suportului special si o buna adeziune pe materialul de inscriptionat.

Colorprint PU se livreaza in role cu latimi de 500 (lucios), 750 si 1500 mm si lungimea de 25 m.

Pretul special pentru perioada 15 – 30 iunie: 15.59 Euro/mp + TVA 10.13 Euro/mp + TVA

Regulamentul campaniei:

 • Preturile produselor din campanie sunt finale, nu se suprapun cu alte bonusuri oferite in mod curent de compania Algernon sau cu alte campanii, ex. Capete de rola;
 • Pentru a beneficia de preturile din campanie, comanda minima este de o rola cu lungimea de 25 m si latimea de 500 (lucios)/750/1500 mm, suplimentarile de metraje peste aceasta cantitate beneficiind de acelasi pret;
 • Comenzile vor fi onorate in ordinea sosirii lor, in limita stocului disponibil, aceste preturi nefiind valabile pentru solicitarile de stoc suplimentar sau viitoare comenzi speciale;
 • Transportul este gratuit pentru produsele din campanie: livrarea comenzilor in Bucuresti se face cu soferii nostri in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare, iar livrarea comenzilor in tara, se realizeaza cu firmele de curierat: Fan Courier, X Curier sau Urgent Cargus, a doua sau a treia zi lucratoare;
 • Comenzile le puteti transmite de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00 la adresa de email: comenzi@algernon.ro, sau la numarul de telefon 021 332 3152.

Expertii Siser au pregatit cateva sfaturi foarte utile pentru dvs.:

Oricand aveti nevoie, Andrada, consilierul Algernon, este pregatita sa va ofere tips&tricks in materie de termotransfer!

Contact:
Email: andrada.ghizdeanu@algernon.ro
Telefon: +40 736 660 258

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu

18 May 2017

In mai, P.S. FILM este vedeta!

In luna Mai se poarta P.S. FILM! Cel mai popular produs din gama foliilor pentru termotransfer poate fi achizitionat la un pret special in perioada 18-31 Mai!

P.S. FILM este o folie din poliuretan pentru termotransferul pe textile din bumbac, poliester si amestecuri intre acestea. Suportul adeziv din poliester al foliei faciliteaza taierea, decolarea si aplicarea, chiar si pentru grafici complexe de cativa milimetri.

Fiind foarte subtire, folia P.S. FILM, este ideala pentru suprapunerile de culori.

Aveti la dispozitie peste 45 de culori din care sa va alegeti cea mai potrivita varianta pentru aplicatia dvs. pe textil!

P.S. FILM se livreaza in role cu latimi de 500 si 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Pretul special pentru luna mai este:

15.89 Euro/mp + TVA 10.33 Euro/mp + TVA – culori normale
17.85 Euro/mp + TVA 11.60 Euro/mp + TVA – culori metalice/violet/bordeaux/ pearl/sand
20.99 Euro/mp + TVA 13.64 Euro/mp + TVA – culori fluorescente

Regulamentul campaniei:

- Preturile produselor din campanie sunt finale, nu se suprapun cu alte bonusuri oferite in mod curent de compania Algernon sau cu alte campanii, ex. Capete de rola;

- Pentru a beneficia de preturile din campanie, comanda minima este de o rola de 25 m lungime si 500 mm latime dintr-o singura culoare, suplimentarile de metraje peste aceasta cantitate beneficiind de acelasi pret;

- Comenzile vor fi onorate in ordinea sosirii lor, in limita stocului disponibil, aceste preturi nefiind valabile pentru solicitarile de stoc suplimentar sau viitoare comenzi speciale;

- Transportul este gratuit pentru produsele din campanie: livrarea comenzilor in Bucuresti se face cu soferii nostri in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare, iar livrarea comenzilor in tara, se realizeaza cu firmele de curierat Urgent Cargus si Fan Courier, a doua sau a treia zi lucratoare;

- Comenzile le puteti transmite de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00 la adresa de email: comenzi@algernon.ro, sau la numarul de telefon 021 332 3152.

Expertii Siser au pregatit cateva sfaturi foarte utile pentru dvs.:

- Aflati cum puteti decola mai usor materialul in exces: http://www.siser.it/?page_id=492

- Aflati cum se aplica P.S. Film pe textile care au cusaturi: http://www.siser.it/?page_id=510&lang=en

- Aflati cum suprapuneti mai multe tipuri de folie: http://www.siser.it/?page_id=525&lang=en

- Aflati care sunt presele si accesoriile Siser pe care le puteti achizitiona: http://www.inscriptionari-textile.ro/produse.php?scid=9

Oricand aveti nevoie, Andrada, consilierul Algernon, este pregatita sa va ofere tips&tricks in materie de termotransfer!

Contact:
Email: andrada.ghizdeanu@algernon.ro
Telefon: +40 736 660 258

Publicat de: Algernon | Nici un comentariu